VINTERINSPARKEN

SÖFRES VINTERINSPARK

Vinterinsparken

För att även du som börjar plugga till våren ska få en så bra start på terminen som möjligt så anordnar SÖFRE en vinterinspark. Detta evenemang är fyllt med värdefull information om skolan och studentlivet för att du på ett tryggt och roligt sätt ska få chansen att sparkas in i skolan ordentligt. Du kommer få möjlighet att digitalt träffa andra nya studenter som kommer gå i din klass och även gamla studenter. Evenemanget kommer även bjuda på roliga sittningar, aktiviteter och tävlingar.

Vinterinsparken 2021

Detta evenemang kommer att ske under tre dagar och följer helt och hållet folkhälsomyndighetens rekommendationer. Tiderna för evenemanget är utplacerade på eftermiddagen/kvällen, efter era föreläsningar, så att ni ska ha chans att delta på alla aktiviteter om ni så vill.
Digitalt är ett nytt sätt att umgås, så vi ser gärna att ni sitter med kamera på, samt att ni använder era riktiga namn och inga smeknamn eller initialer. Med tanke på rådande omständigheter uppmanar vi att följa folkhälsomyndighetens restriktionerna vid val av plats för insparken.

PROJEKTLEDARE

Sofia Gustafsson

HÅLL DIG UPPDATERAD

Följ oss gärna på Facebook

PROJEKTLEDARE

Sofia Gustafsson

HÅLL DIG UPPDATERAD

Följ oss gärna på Facebook