Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Föreläsning med Blueberry

februari 22 @ 11:00 - 12:00

Drömmer du om att åka på utlandsstudier? Den 22a februari bjuder SÖFRE tillsammans med Blueberry College & Universitet in till en föreläsning om utlandsstudier.
Blueberry kommer att föreläsa om hur du går tillväga för att komma iväg på en utbytestermin, hur CSN fungerar, visum m.m. De kommer också prata om vad skillnaden är jämfört med att åka via Södertörns Högskola.
Utöver detta kommer du få inspiration och förslag på universitet utomlands som passar ekonomstudenter. Oavsett om du är intresserad av ett högt rankat universitet som Columbia University och University of California Berkeley eller en skola på en paradisö som Hawaii och Borneo så har Blueberry riktigt bra alternativ!
Blueberry representerar universitet över hela världen och hjälper studenter kostnadsfritt med rådgivning, ansökning, visum och CSN. Alla som arbetar på Blueberry har själva studerat utomlands och vill hjälpa dig få den bästa möjliga upplevelsen.
Föreläsningen äger rum den 22a februari klockan 11:15.12:00 i sal MA648. Kom och låt dig inspireras av alla möjliga resmål och universitet du har chansen att göra till ditt hem för en termin eller två!
Hoppas vi ses!💙

Detaljer

Datum:
februari 22
Tid:
11:00 - 12:00