Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

Sök till styrelsen 2024

oktober 2 @ 10:00 - oktober 29 @ 23:30

💙SÖK TILL STYRELSEN 2024💙

SÖFRE har tillsatt en valberedning som kommer att hantera de 13 posterna i styrelsen. Detta betyder att de som söker via valberedningen till posterna: ordförande, vice ordförande, ekonomiansvarig, administratör, ordförande sociala utskottet, vice ordförande sociala utskottet (event), vice ordförande sociala utskottet (sport), ordförande utbildningsutskottet, vice ordförande utbildningsutskottet, ordförande näringslivsutskottet, vice ordförande näringslivsutskottet, ordförande marknadsföringsutskottet och vice ordförande marknadsföringsutskottet kommer att genomgå en intervjuprocess.

Processen resulterar vidare i ett kompendium där de som sökt genom valberedningen kommer att sammanfattas och skickas ut tillsammans med mötets handlingar. På detta sätt kan årsstämman bekanta sig med den sökande redan innan själva stämman äger rum, något som är mycket fördelaktigt för den sökanden då det på stämman finns för lite tid för att, genom en muntlig presentation, ge en rättvis bild av de sökande. I kompendiet kommer även valberedningens rekommendation för respektive post presenteras.

För att kandidera till en styrelsepost genom valberedningen går ni in på länken nedan, och sedan “mall för ansökan”. Ladda därefter ned google-dokumentet, fyll i dokumentet i sin helhet och maila dokumentet i .docx eller PDF format till valberedningen@sofre.se

Länk till ansökan hittar ni här: 

https://sofre.se/ansokan-styrelsen/ 

Sista dag att skicka in ansökan genom valberedningen är söndagen den 29/10.

Nominering:

Du kan även hjälpa valberedningen genom att nominera lämpliga kandidater till valberedningen, så att de inte går miste om några guldkorn. Detta kan du göra här:

https://forms.gle/CJjYNteE3e5proJC8

OBS! Vill ni inte använda er av valberedningen eller inte hinner skicka in kandidaturen innan utsatt sökstopp kan ni fortfarande kandidera direkt på årsstämman.

Hör gärna av dig till valberedningen om du har några frågor och funderingar. Om du har några frågor om posten som du är intresserad av kan du även höra av dig direkt till den person som sitter på den posten idag, se styrelsen.

Lycka till!

Vänliga hälsningar,

Valberedningen

Detaljer

Start:
oktober 2 @ 10:00
Slutar:
oktober 29 @ 23:30