Skip to main content
SÖFRE

Studentmedarbetare sökes till Handelsbanken

By 21.09.29oktober 14th, 2021No Comments
page1image32528272 Vi söker dig som är i början av dina ekonomistudier och kan arbeta ca. 1-2 dagar i veckan under terminerna, samt i högre utsträckning under sommarens semestermånader. Arbetstiderna kan anpassas efter föreläsningar och tentor. Vi ser gärna att du börjar redan den här terminen!
Inom lokala ekonomifunktionen arbetar vi med leverantörsreskontra, kundreskontra, hantering av reseräkningar och utlägg, löpande bokföring och avstämningar. Avdelningen är lokaliserad till Torsgatan 12 i Stockholm.
Inom handelsbanken arbetar vi aktivt för en inkluderande kultur där alla känner sig uppskattade, respekterade och involverande. Vi värnar om våra medarbetares individuella utveckling. Hos oss uppmuntras du att tänka fritt och ständigt bidra till verksamhetens utveckling.
Vi ser att du är intresserad av ekonomiarbete och av att lära dig de arbetsuppgifter som förekommer på avdelningen. Struktur, noggrannhet, kunskaper i Microsoft Office-paketet och ett siffersinne är egenskaper vi värdesätter. Du trivs med att vara delaktig i ett team samtidigt som du kan arbeta självständigt.
Låter detta intressant för dig
Sänd oss din ansökan, innehållande CV samt personligt brev, senast söndagen den 31 oktober. Ansökan skickas via e-post till: Lotta Svennewall, rekryterande chef (lotta.svennewall@handelsbanken.se).
Jobbportal

Author Jobbportal

More posts by Jobbportal