Skip to main content
SÖFRE

Kundservicemedarbetare & kredithandläggare, deltid

Är du student och är sugen på att arbeta extra? Då kanske du är vår nästa kundservice- och kredithandläggare? Nu söker vi fler medarbetare för anställning 15–20 timmar per vecka.

Som medarbetare inom Customer Service har du ett stort och viktigt ansvar som Ecsters ansikte utåt. Vi arbetar i ett härligt gäng som ser till att stötta och lyfta varandra. Vi vet att vi kan göra skillnad i varje kundmöte och hos oss får du möjlighet att bidra med hög servicenivå och ge varje kund en positiv upplevelse. Vårt arbetssätt styrs av vårt mål, att alltid ha nöjda och lojala kunder.

Vem är du?
Vi söker dig som är driven, nyfiken och kvalitetsmedveten och som vill arbeta med att leverera hög service till våra kunder. För att lyckas hos oss har du ett proffsigt bemötande, är nytänkande och hittar lösningar som förenklar vardagen. Du har ett genuint intresse av service och ser merförsäljning som en naturlig del av ett samtal. Du har en positiv inställning och ser möjligheter i varje kundkontakt. Då du kommer att kommunicera med kunder via telefon, sociala medier och mejl är det viktigt att du kan uttrycka dig väl i både tal och skrift.

Har du erfarenhet av kundservice och sälj är det ett stort plus, har du dessutom erfarenhet inom kreditgivning är det meriterande, men det viktigaste är din drivkraft och att du trivs med att arbeta självständigt, samtidigt som du stöttar och får stöd av dina kollegor.

Vi erbjuder dig
För att ge dig rätt förutsättningar kommer du att genomgå ett antal utbildningar stegvis där du får lära dig allt om våra produkter och tjänster. Med hjälp av dina stöttande kollegor får du kunskap kring hur vi arbetar med telefon, kreditgivning mm.

Ecster är inne i en mycket spännande fas där vi förändras och utvecklas med stort fokus på kundupplevelsen. Tjänsten ger dig möjlighet att arbeta i en erfaren grupp om cirka 20 personer med bred kompetens inom kundservice och kredithantering i en härlig arbetsmiljö.

Visst låter det spännande? Välkommen med din ansökan!

Är du nyfiken och vill veta mer? Tveka inte att kontakta:

Sandra Lindquist, Head of Customer Service, 073-0867117
Cecilia Bergström, Stf Chef Customer Service, 073-0455663
Monika Rusch, HR-Specialist, 073-0324029, monika.rusch@ecster.se

Jobbportal

Author Jobbportal

More posts by Jobbportal