BLI MEDLEM

Att bli medlem är kostnadsfritt

Södertörns Förenade Ekonomer, SÖFRE, är Södertörns Högskolas största studentförening. Syftet med föreningen är att skapa mervärde under studietiden för skolans ekonomistudenter. Att bli medlem i SÖFRE öppnar för mängder av möjligheter! Att engagera sig i föreningen är inte bara enkelt utan både givande och extremt roligt! Det enda som krävs är att våga ta det första steget och “vipps!”, så är du resenär på världens bästa kunskapsresa inom personlig utveckling, engagemang och gemenskap.
SÖFRE har något för alla och ett medlemskap ger dig tillgång till alla våra evenemang. Vi anordnar insparkar, sittningar, idrottsaktiviteter, arbetsmarknadsdagar, resor, inspirationsföreläsningar, utbildningsstöd och mycket mer. Om du önskar får du även chans att påverka föreningens verksamhet genom att anordna projekt tillsammans med andra medlemmar. SÖFRE hjälper dig som student att skapa ett mervärde under studietiden.
För att bli medlem i SÖFRE och få tillgång till alla dessa aktiviteter och nya kontakter behöver du klicka på knappen nedan och ladda ner appen Hitract. Alternativt kan du fylla i formuläret längre ner på sidan. Du är medlem i Södertörns Förenade Ekonomer (SÖFRE) fram till årets slut (medlemsregistret nollställs vid årsskiftet). Det är självklart kostnadsfritt.