PARTNERS

Akavia – Det nya fackförbundet för akademiker. Akavia vill ge ekonomer, jurister, samhällsvetare, IT-akademiker, personalvetare och kommunikatörer bättre utväxling på sin utbildning. Genom våra verktyg och förmåner får du ett bättre stöd under studietiden och även i mötet med framtidens arbetsmarknad. Akavia erbjuder dig bland annat näringslivsbesök både digitalt och lokalt, granskning av ditt cv, personliga brev och LinkedIn-profil samt Sveriges bästa lönestatistik. Din situation är alltid i fokus. Under studietiden och vidare genom arbetslivet. Oavsett om du i framtiden jobbar på företag, myndighet eller kommun, startar eget eller blir chef. Ditt medlemskap helt kostnadsfritt under studietiden. Och första året efter examen betalar du endast en femtedel av ordinarie månadspris. Bli medlem på akavia.se redan idag och nyttja dina förmåner och verktyg.

EY är ett världsledande företag inom revision, redovisning, skatt, transaktioner och affärsrådgivning. Våra tjänster och insikter hjälper till att skapa förtroende och hållbar tillväxt på finansmarknader och i ekonomier världen över. Vi vill att allt vi gör ska bidra till att affärsvärlden och arbetslivet fungerar bättre – för våra medarbetare, våra kunder och de samhällen vi verkar i. Det gör vi genom att leverera tjänster av hög kvalitet inom de områden där vi är verksamma. Vi satsar också på karriärutveckling. Vi vill att tiden på EY ska vara den mest värdefulla i karriären – oavsett om man stannar hos oss eller går vidare till en annan arbetsgivare. Vår globala organisation innebär att vi snabbt och flexibelt kan hjälpa våra kunder, oavsett var i världen de behöver våra tjänster. En global organisation skapar även fler karriärvägar för våra medarbetare tack vare ett större urval av kunder, specialiseringar, branscher och länder. Dessutom ökar möjligheterna till arbete utomlands, liksom tillgången till utbildning. Vår företagskultur kretsar kring våra medarbetare och att ha de bäst sammansatta teamen. Det skapar fördelar för alla. Våra kunder får tillgång till team som erbjuder högsta möjliga service och kvalitet. Och våra medarbetare får möjlighet till såväl yrkesmässig som personlig utveckling. Antal medarbetare: 212 000 globalt varav cirka 2 500 i Sverige. Medarbetarnas bakgrund: Civilekonomer, jurister och civilingenjörer. Vägar in: Träffa oss gärna i samband med events och arbetsmarknadsdagar på din skola. Våra internships och utbildningsprogram är också bra vägar att lära känna EY och få nyttiga erfarenheter för din framtida karriär. Läs mer på ey.com/se/student. Där hittar du också lediga jobb.

Grant Thornton är Sveriges största revisions- och konsultföretag inriktad mot entreprenörsdrivna företag. Vi erbjuder tjänster inom revision, ekonomiservice, skatt och rådgivning. Vi har drygt 1000 medarbetare på 23 kontor i Sverige och är medlem inom Grant Thornton International Ltd. Hos oss kan du få en stark ställning som ung – det viktiga är att du är engagerad, gillar utmaningar och brinner för att hjälpa spännande entreprenörsföretag att växa och utvecklas. Grant Thornton anordnar regelbundet olika studentevent då vi vill lära känna talangfulla studenter. Vi brukar till exempel vara med på e-day och arrangerar flera studentkvällar och casedagar varje år på vårt huvudkontor i Stockholm.

PwC Sverige är marknadsledande inom revision samt skatte- och affärsrådgivning, med 2 800 medarbetare och 34 kontor runt om i landet. Vårt syfte är att skapa förtroende isamhället och lösa viktiga problem. Våra 45 000 kunder är såväl globala som svenska företag och organisationer i allastorlekar samt verksamheter inom den offentliga sektorn. Vi vägleder våra kunder och hjälper dem att uppnå sina mål, oavsett vilken fas deras verksamhet befinner sig i. PwC Sverige drivs som en självständig och oberoende juridisk enhet. Vi ingår i det globala nätverket PwC, som har 250 000 medarbetare i 158 länder. Det ger oss möjlighet att dela kunskaper och erfarenheter globalt och tillsammans utveckla hållbara lösningar för våra kunder. PwC anordnar regelbundet studentevent och är även med på arbetsmarknadsmässor på din skola.

Vision är ett av Sveriges ledande fackförbund och har över 200 000 medlemmar, både studenter och de i arbetslivet. Ett medlemskap handlar om en sak: Att du ska få ut så mycket som möjligt av ditt studentliv och framtida arbetsliv! Visions medlemmar leder, utvecklar och administrerar välfärden och jobbar i kommuner, regioner, privata företag eller kyrkan. Många är också studenter med siktet inställt på arbete inom välfärden. Våra medlemmar finns inom tusentals olika yrken och bildar tillsammans ett värdefullt nätverk. Som det största fackförbundet för tjänstemän i offentlig verksamhet lyssnar arbetsgivarna på oss! Vi är en fair union, feministisk organisation, partipolitiskt obundna och ingår i TCO. Som studentmedlem i Vision får du bland annat söka uppsats- och studiestipendium, använda karriärtjänster, schyssta rabatter, intervjuträning, rådgivning och stöd – och mycket mer. Läs mer och bli medlem på: vision.se/student

Hhitract är Sveriges största och första digitala studentcommunity, specifikt för studenter och arbetsgivare. Förutom att vi och våra events finns på Hitract, får du vägledning och inspiration kopplat till kurser, dina studier, intressen och passioner. Passa även på att nätverka och connecta med likasinnade studenter och arbetsgivare från hela landet. Du hörde rätt, Hitract göra det möjligt för arbetsgivare att hitta dig baserat på dina intressen och passioner. Gör din grej så hittar drömjobbet dig! Skönt va?