FINANSSÄLLSKAPET

SÖDERTÖRNS FÖRENADE EKONOMERS FINANSSÄLLSKAP

FINANSSÄLLSKAPET

SÖDERTÖRNS FÖRENADE EKONOMERS FINANSSÄLLSKAP

OM OSS

Har du ett brinnande intresse för investering på börsmarknaden? Är du en nybörjare när det kommer till aktier och känner att du vill lära dig mer? Är du trött på att spara pengar under madrassen och redo för att få ditt sparade kapital att växa? Då är SÖFREs finanssällskap det perfekta projektet för dig! Finanssällskapet anordnar föreläsningar, andra finansrelaterade evenemang och skriver intressanta och lärorika rapporter som delas på våra sociala kanaler.

SYFTE

Finanssällskapet finns till för att SÖFREs medlemmar ska ha möjlighet att öka sina kunskaper om aktier, fonder och långsiktigt sparande. Oavsett om du har år av erfarenhet eller saknar förkunskaper så finns finanssällskapet till för att utbilda dig, ge dig ytterligare kompetens utöver din utbildning och hjälpa dig med att spara på ett effektivt sätt.

MEDVERKA

Varje år söker SÖFRE efter en ny projektgrupp som ska leda och utveckla projektet. Först släpps en ansökan för att blir projektledare för Finanssällskapet och strax därefter söker de nyligen tillsatta projektledarna efter medlemmar till projektgruppen. När projektgruppen väl är tillsatt så börjar arbetet med att anordna föreläsningar, skriva rapporter och anordna evenemang för SÖFREs medlemmar. Ansökan till projektgruppen släpps på SÖFREs sociala kanaler.

PROJEKTLEDARE

Emil Zadworny

Isak Garheden

HÅLL DIG UPPDATERAD

Följ gärna Finanssällskapet på Instagram!

PROJEKTLEDARE

Emil Zadworny

Isak Garheden

HÅLL DIG UPPDATERAD

Följ gärna Finanssällskapet på Instagram!