Skip to main content
SÖFRE

Researcher på Amendo – bästa extrajobbet!

Arbetsbeskrivning
Låt oss börja med att berätta lite om Amendo och rollen som researcher inom vår konsultverksamhet. Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

I den här rollen ansvarar du för och koordinerar i hög utsträckning inflödet av kandidater till vår konsultverksamhet tillsammans med ansvarig för teamet. En roll som ställer högra krav på innovativ förmåga i det proaktiva nätverkandet för att attrahera rätt kandidater till våra uppdrag inom främst finans och ekonomi.

Genom att identifiera de rätta kanalerna, skapa kontakt och knyta kandidaterna till Amendo, utgör din roll ett viktigt nav i vår dagliga verksamhet att matcha rätt profil till rätt uppdrag. Många gånger kommer det att vara just du som lägger grunden för kandidatens karriär och i förlängningen även Amendos fortsatta tillväxtresa. Även om din roll kännetecknas av ett självständigt ansvar så innebär den också ett mycket nära samarbete med våra engagerade konsultchefer – för dem är du ovärderlig! I din roll kommer du självklart att jobba mycket digitalt, du kommer skapa och publicera annonser, göra urval, genomföra telefonintervjuer, ta referenser och mycket mera.

Vårt behov är deltid och varierande där du har viss möjlighet att själv styra hur timmarna fördelas över veckan. Tjänsten skall tillsättas omgående och vi ser långsiktigt på tillsättningen.

Vi söker främst dig i Stockholm men även kandidater i Göteborg kan vara intressant.

Vi kan garantera dig att detta är ett roligt, givande, lärorikt och tempofyllt arbete där ingen dag är den andra lik!

Kvalifikationer och egenskaper
Du är utåtriktad, tar ägarskap, är nyfiken, gillar människor, mål samt när saker går snabbt! Att etablera nya kontakter på alla nivåer och finna lösningar på de utmaningar som arbetsdagen ger dig lockar dig mest. Som person är du också driven, noggrann och prestigelös.

Våra dagar är fartfyllda och varierade, varför du behöver vara en flexibel och orädd person som har förmågan att snabbt kunna skifta fokus och ta ett stort ansvar. Då en stor del av tjänsten innebär att ta kontakt med kandidater är det viktigt att du besitter en vilja att utvecklas inom relationsbyggande och förtroendegivande försäljning.

Vi söker dig som lockas av ett spännande och meriterande extrajobb. Vi ser gärna att du studerar på universitet eller högskola, inom finans, ekonomi, HR eller liknande. Kanske har du jobbat i en liknande roll och förhoppningsvis hunnit få erfarenhet från något område inom den nisch vi verkar; ekonomi, bank, finans, försäkring samt HR och kommunikation.

På Amendo får du 30 glada, ambitiösa och professionella kollegor med stor drivkraft! I dagsläget sker såklart det mesta arbetet på distans men inom kort hoppas vi alla vara tillbaka på våra kontor.

På Amendo gillar vi människor, nöjda kunder, affärer, spontana skratt, nya idéer, att umgås, träna, hållbarhet, jämlikhet, måndagar och fredagar och allt däremellan. Du får gärna tycka om andra saker (och med fördel dra med oss andra) men vi hoppas att du delar vår värdegrund om respekt och affärsmässighet.

Om Amendo
Vi är ett nischat bemannings- och rekryteringsföretag som brinner för att hjälpa våra kunder att hitta rätt kompetens inom ekonomi, bank, finans, försäkring, HR och kommunikation. Det har vi gjort i 20 år och vågar påstå att det gör oss till experter.

Tack vare ett fantastiskt team och stark drivkraft har vi vuxit och blivit ledande inom vår nisch. Trots det sitter entreprenörsandan kvar i allt vi gör – vi har korta beslutsvägar, ett prestigelöst klimat och väldigt roligt på jobbet. Vi hjälps åt att leverera hög kvalitet till våra kunder och kandidater och arbetar tillsammans mot gemensamma mål.

Vi har en öppen och hjärtlig stämning med stor dos affärsmässighet. Vi vill vara en arbetsplats där alla ska ha möjlighet att synas, prestera och trivas – och för att göra det vet vi att det är viktigt att ha roligt under tiden.

Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall och verksamhet i hela Sverige. Följ oss gärna på Linkedin

Frågor och kontakt
Vi vill gärna att du ska komma och jobba hos oss! Sök tjänsten så snart som möjligt då vi intervjuar löpande! På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter. Om du har frågor är du välkommen att kontakta Erica Gjälby.

 

 

Ytterligare information

Distansarbete

Känner du några som skulle passa ännu bättre? Berätta det för dem.

Jobbportal

Author Jobbportal

More posts by Jobbportal